Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Suceava: Rhodos este noua destinație charter din această vară

Rhodos este noua destinație charter din această vară. Aeroportul din Suceava a publicat un program al curselor charter pentru sezonul de vară, indicând că în zilele de luni, miercuri, joi și duminică vor fi disponibile curse către Antalya. Unele dintre acestea vor începe în mai sau iunie și se vor încheia în septembrie sau octombrie. Spre deosebire de anul precedent, nu vor exista zboruri charter către Hurghada (Egipt) și Monastir (Tunisia). Vor rămâne către Heraklion (Creta). Publicul din Suceava pare să manifeste în continuare interes pentru destinația populară de pe litoralul turcesc, Antalya.

Chiar dacă numărul actual de curse spre Antalya este de cinci (în patru zile ale săptămânii, cu două curse de duminică operate de două companii diferite), în comparație cu cele șapte curse (charter) din vara precedentă, se observă o preferință continuă pentru această destinație turcească.

Vezi și: Un preot este acuzat că pleacă să lucreze în străinătate și lasă biserica în grija soției.

Anul acesta, compania Fly Lili va opera două curse charter spre Antalya în zilele de joi și duminică, iar Corendon Airlines va opera cursele de luni și duminică. De asemenea, Pegasus Airlines va efectua curse charter spre Antalya în zilele de miercuri. În privința destinației Heraklion, va exista o singură cursă, cel puțin momentan, operată de către Sky Express în fiecare zi de marți. Aceasta având perioada de operare între 11 iunie și 24 septembrie.

O noutate pentru Suceava

Aceasta va fi insula grecească Rhodos, cu curse charter operate de Fly Lili în perioada 9 iunie – 22 septembrie. În contextul falimentului solicitat de Kusadasi SRL, unul dintre cei mai importanți touroperatori din România pentru Turcia, Egipt și Tunisia. Este posibil ca în viitorul apropiat să apară modificări pentru stațiunile din Egipt și Tunisia sau pentru alte destinații.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

aprilie 12, 2024

Mașini vandalizate pe o stradă din oraș....

aprilie 12, 2024

Avocatul Adrian Bourceanu este noul prefect al...

aprilie 12, 2024

Confiscare de lemn rar folosit la viori,...