Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Suceava: Tone de deșeuri aruncate de șoferii ucraineni (VIDEO)

Tone de deșeuri aruncate de șoferii ucraineni spre vama Siret. După ce șoferii ucraineni care călătoresc pe DN 2, pe porțiunea Dărmănești – Siret din județul Suceava, au aruncat o cantitate considerabilă de deșeuri pe marginea drumului, s-au desfășurat acțiuni de igienizare.

Înainte de sărbătorile de Crăciun, au fost colectate și transportate 12 tone de deșeuri. Zilele trecute au fost adunate alte 10 tone.

Citește și Tribunalul Iași alocă 1 milion de euro pentru cheltuieli

Până la sfârșitul săptămânii viitoare, activitatea va continua în măsura în care condițiile meteorologice o vor permite.

La acțiune vor participa angajați ai Primariilor din Siret, Grănicești și de la Secția de Drumuri Naționale Suceava. În paralel, pe drumul european E85 spre Siret, se vor reface acostamentele deteriorate în urma staționării coloanelor de TIR-uri, majoritatea înregistrate în Ucraina.

Înainte de începutul sărbătorilor, aproximativ 1.000 de autocamioane așteptau pe sensul de ieșire din vama Siret. Lungimea cozilor de vehicule de mare tonaj ajungând zilnic la aproximativ 20 de kilometri.

(Sursa VIDEO: telem.ro)

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile!

aprilie 12, 2024

Mașini vandalizate pe o stradă din oraș....

aprilie 12, 2024

Avocatul Adrian Bourceanu este noul prefect al...

aprilie 12, 2024

Confiscare de lemn rar folosit la viori,...