Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Suceava: Trasee cicloturistice în 20 de localități din județ

Trasee cicloturistice în 20 de localități din județ. Administrația publică județeană suceveană pregătește achiziționarea serviciilor pentru elaborarea unui Studiu de Fezabilitate cu elemente de Documentație Avizare Lucrări de Intervenție (DALI) pentru proiectul

„Implementarea a 3.000 km de trasee cicloturistice la nivel național”

Acesta este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României (PNRR). Obiectivul este de a dezvolta rețeaua națională de trasee cicloturistice, având ca scop creșterea mobilității sustenabile și a turismului. Serviciile contractate vor include realizarea S.F.-ului și a documentației tehnico-economice necesare proiectului.

Vezi și: Mai mult de 50 de metri cubi de lemn confiscat.

Acestea vor cuprinde și expertize tehnice pentru drumuri, poduri, podețe și diguri de pe traseu, precum și documentații pentru obținerea avizelor și autorizațiilor conform reglementărilor naționale și europene. Valoarea totală estimată a contractului este de 2.3 milioane de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 15 aprilie 2024. Beneficiarii proiectului sunt Consiliile Județene Suceava, Bistrița-Năsăud și Mureș. Amplasamentul traseului cuprinde terenurile a 20 de UAT-uri din județul Suceava. Implementarea acestui proiect va contribui la dezvoltarea infrastructurii de circulație nemotorizată și la extinderea spațiilor verzi, având un impact pozitiv asupra mobilității și turismului în zonă.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

aprilie 12, 2024

Mașini vandalizate pe o stradă din oraș....

aprilie 12, 2024

Avocatul Adrian Bourceanu este noul prefect al...

aprilie 12, 2024

Confiscare de lemn rar folosit la viori,...