Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Vaslui: Armă neletală descoperită la intrarea în țară

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetăţenie română și Republica Moldova care intenționa să introducă în țară o armă neletală. Aceștia nu fdețineau niciun document prevăzut de lege necesar transportului în cauză. În data de 17 decembrie, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control. Asta pentru a intra în ţară, un bărbat cu cetățenie română și Republica Moldova, în vârstă de 58 de ani. Aceștia conduceau un autoturism, înmatriculat în Marea Britanie.

Citește și Specialiști: oamenii manifestă tendinţa de a creşte cheltuielile în luna decembrie, comparativ cu celelalte luni ale anului

Cu ocazia controlului de frontieră, echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali, a descoperit, pe bancheta din spate a autoturismului, o arbaletă. Bărbatul nu deținea documente de proveniență și de transport. Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat arma fără să i se fi cerut vreo autorizație. Motiv pentru care a fost convins că nu are nevoie de alte documente pentru deținere și transport. Arbaleta a fost ridicată  în vederea continuării și definitivării cercetărilor. În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea sau portul fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

aprilie 12, 2024

Mașini vandalizate pe o stradă din oraș....

aprilie 12, 2024

Avocatul Adrian Bourceanu este noul prefect al...

aprilie 12, 2024

Confiscare de lemn rar folosit la viori,...