Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Vaslui: „Capitala Tineretului din România în anul 2025” va fi municipiul Vaslui

Vaslui: „Capitala Tineretului din România în anul 2025” va fi municipiul Vaslui!

La Gala Tineretului din România, desfășurată la Târgu Jiu, la finele săptămînii trecute, delegația din Vaslui a fost onorată cu titlul de „Capitală a Tineretului din România pentru anul 2025”. Acest titlu, obținut anual printr-un concurs de concepte, oferă sprijin financiar, formare și consultanță pentru implementarea ideilor din dosarul de candidatură. În perioada mai – iulie 2023, primăriile din Vaslui și Slobozia au depus candidaturile pentru acest titlu. Evaluarea acestora a fost realizată de juriul format din personalități cu experiență în domeniul tineretului.

Primarul Vasile Pavăl a subliniat:

„Am pierdut finala anului trecut la Cluj în fața Ploieștiului, pe care îl aplaud și acum, dar nu am renunțat. Ne-am întors acasă, am reluat proiectul și astăzi suntem câștigători. Felicit tinerii din Vaslui din toată inima.”

Citește și: Măsuri de susținere a ecosistemului de tineret din mediul rural.

Orașul desemnat va primi un premiu de 50.000 de euro din partea Băncii Comerciale Române. Deținerea titlului de „Capitală a Tineretului din România” pentru 2025 va aduce și alte surse de finanțare din sectorul public și privat și va permite gazduirea unor evenimente naționale organizate de instituții publice și rețele de tineret din țară.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare: Instagram și Facebook pentru a fi la curent cu toate informațiile din județul tău!

decembrie 1, 2023

În ziua aniversării Zilei Naționale a României,...

noiembrie 30, 2023

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Vaslui îndeamnă operatorii...