Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Vaslui: Circulație limitată pe patru drumuri naționale din județ

Circulație limitată pe patru drumuri naționale din județ. Prefectul județului Vaslui, Daniel Onofrei, a anunțat că traficul rămâne total restricționat pe trei drumuri naționale:

  • DN 24A Huși – Berezeni
  • DN 11A Bârlad – Podu Turcului
  • DN 26 Murgeni – Galați

În plus, pe DN 24B Huși – Albița, circulația este restricționată parțial. Pe tronsonul DN 24B, sectorul Km 34 – 49, circulația a fost redeschisă la ora 6:00. Pe restul traseului, autoritățile dirijează traficul în coloane conduse de autospeciala de poliție. Pentru moment, se recomandă ca tirurile să nu circule pe acest segment.

Echipamentele de deszăpezire au acționat pe tot parcursul nopții pe drumurile naționale din județul Vaslui, iar pe DE 581, circulația este normală datorită distribuirii constante a materialului antiderapant. Cetățenilor li s-a cerut să fie extrem de atenți la conducere. În urma discuțiilor cu autoritățile locale, prefectul a aflat că există probleme cu accesul pe mai multe drumuri, în special în satele îndepărtate. El a recomandat elevilor navetiști să nu meargă la școală în această zi în cazul în care drumurile nu sunt practicabile, având în vedere siguranța acestora.

Citește și: VIDEO! A venit iarna la Iași! Cum arată prima zăpadă în județ.

Primarii din Vinderei, Pogonești, Șuletea și Murgeni au semnalat dificultăți legate de condițiile de circulație. Pentru a asigura siguranța elevilor, autoritățile locale au fost îndemnate să ia decizii responsabile cu privire la participarea acestora la activitățile școlare.

Prefectul a subliniat importanța urmăririi actualizărilor oficiale și respectarea indicațiilor autorităților rutiere pentru a menține un flux de circulație cât mai sigur și eficient posibil.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

aprilie 12, 2024

Mașini vandalizate pe o stradă din oraș....

aprilie 12, 2024

Avocatul Adrian Bourceanu este noul prefect al...

aprilie 12, 2024

Confiscare de lemn rar folosit la viori,...