Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Vaslui: Echipamente medicale la spitalul “Elena Beldiman”

Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad a primit o nouă serie de echipamente și aparatură medicală de ultimă generație. Asta conform anunțului făcut de conducerea spitalului printr-un comunicat de presă postat pe pagina instituției. Spitalul continuă să-și modernizeze infrastructura medicală, achiziționând echipamente în valoare de 1.131.262 lei. Din această sumă, 1.013.400 lei provin din surse alocate de Ministerul Sănătății, iar 117.863 lei sunt din surse alocate de Consiliul Local Bârlad.

Vezi și: Persoanele diagnosticate cu tulburare de spectru autist vor beneficia de decontarea serviciilor medicale stomatologice.

Banii primiți de la Minister și de la bugetul local au fost investiți în achiziționarea unor echipamente medicale variate, precum echografe, stații de oxigen, camere video endoscopice, incubatoare, paturi radiante, microscoape și tărgi incubatoare. Conducerea spitalului „Elena Beldiman” a subliniat dorința de a asigura pacienților un diagnostic și tratament precis, continuând să investească în echipamente medicale moderne și în pregătirea personalului medical. Îmbunătățirea calității vieții pacienților este obiectivul principal al spitalului. Prin intermediul acestor echipamente și a profesioniștilor din cadrul instituției, se asigură servicii medicale de un standard în continuă creștere.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile din județul Iași!

februarie 9, 2024

La finele anului precedent, în județul Vaslui,...

februarie 9, 2024

4,5 milioane de lei finanțare pentru sport....