Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Vaslui: Hingherii se confruntă cu insulte și amenințări

Hingherii din Bârlad se confruntă cu insulte, amenințări și chiar agresiuni fizice. Reprezentanții Primăriei Bârlad au informat marți, 6 februarie, că au avut loc două incidente serioase în oraș. Asta în timp ce echipele de capturare a câinilor fără stăpân din cadrul SC Reiser SA acționau pe domeniul public. În timp ce în zona centrală, unii susținători ai câinilor vagabonzi au rămas la nivelul de insulte și amenințări, în zona Grădină a avut loc un incident violent.

Vezi și: Primarul comunei Vetrişoaia, depistat la volan sub influenţa alcoolului.

Un angajat al Reiser, care capturase un câine maidanez, a fost împins, lovit și insultat de o femeie și un bărbat care au încercat, prin amenințări, să îl determine să elibereze câinele. Refuzul angajatului Reiser l-a înfuriat pe bărbat, care i-a smuls cușca din mână, a deteriorat încuietoarea și a eliberat câinele capturat.

În ambele situații, hingherii de la Reiser SA au cerut intervenția Poliției Locale Bârlad. Persoanele agresive au fost amendate cu 500 de lei și au primit plângere penală pentru distrugerea bunurilor publice.

Nu ezitați să ne urmăriți pe Facebook, respectiv pe Instagram.

aprilie 12, 2024

Mașini vandalizate pe o stradă din oraș....

aprilie 12, 2024

Avocatul Adrian Bourceanu este noul prefect al...

aprilie 12, 2024

Confiscare de lemn rar folosit la viori,...