Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Vaslui: ISJ Vaslui îndeamnă operatorii economici să se implice

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Vaslui îndeamnă operatorii economici să se implice în stabilirea cifrei de școlarizare. Asta pentru implementarea învățământului preuniversitar dual și a învățământului profesional pentru anul școlar 2024 – 2025. Până la data de 8 decembrie 2023, operatorii economici sunt invitați să trimită la Centrul Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic, tvet@tvet.ro, cererile pentru înscrierea în învățământul preuniversitar dual. De asemenea, aceștia trebuie să transmită solicitările pentru învățământul profesional către unitățile de învățământ profesional și tehnic sau inspectoratele școlare.

Poate te interesează și: Se scumpește transportul în comun.

Orice cereri privind învățământul dual, trimise de operatorii economici către unitățile de învățământ sau inspectoratele școlare, vor fi redirecționate către CNDIPT.

Reprezentanții ISJ Vaslui au declarat:

„Inspectoratul Școlar Județean transmite solicitările primite pentru învățământul profesional. Sunt de la operatorii economici către unitățile de învățământ specificate în cererile acestora. În cazul în care nu sunt specificate unități de către operatorii economici, către instituțiile de învățământ care pot oferi calificările solicitate”.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram, pentru a fi primul informat din județul tău!