Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Vaslui: Locație nouă pentru ambulanţele SMURD

Vaslui: Locație nouă pentru ambulanţele SMURD. Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență (ISU) „Podul Înalt” din județul Vaslui va institui un punct temporar de lucru. Acesta va fi în incinta Stadionului Municipal Vaslui. Aceasta fiind urmare a demolării sediului său anterior situat pe strada Castanilor, nr. 9. Demolarea face parte dintr-un proiect mai amplu, ce prevede construirea unui nou sediu cu eficiență energetică ridicată.

În acest context, ISU Vaslui a adresat o solicitare Primăriei Vaslui pentru a beneficia de spațiul din incinta Stadionului Municipal Vaslui, situat pe strada Decebal FN.

Vaslui: Bani de la Ministerul Dezvoltării pentru cinci comune.

Acest spațiu va fi utilizat în scopul desfășurării activităților de asistență medicală de urgență și transport medical asistat de către ambulanțele SMURD, până la finalizarea lucrărilor de construcție a noului sediu. Termenul de execuție pentru acest proiect este de 14 luni, începând din octombrie 2023.

Pe durata lucrărilor, ISU Vaslui va primi, cu titlu gratuit, acest spațiu de aproximativ 90 de metri pătrați construiți și 71,6 metri pătrați utili. Acest lucru va fi posibil printr-un protocol de colaborare încheiat cu municipalitatea. Această măsură asigură continuitatea intervenției în situații de urgență și a activităților specifice pe parcursul implementării proiectului.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

aprilie 12, 2024

Mașini vandalizate pe o stradă din oraș....

aprilie 12, 2024

Avocatul Adrian Bourceanu este noul prefect al...

aprilie 12, 2024

Confiscare de lemn rar folosit la viori,...