Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Vaslui: Primarul comunei Vetrişoaia, depistat la volan sub influenţa alcoolului

Primarul comunei Vetrişoaia, Corneliu Stîngă, a fost oprit de poliţişti în timp ce conducea o maşină sub influenţa alcoolului şi cu permisul suspendat din cauza unei abateri anterioare.

Edilul contestase în instanţă suspendarea permisului său. Cu toate aceste a continuat să conducă fără a notifica Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui cu privire la această contestaţie.

“Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Huşi, din cadrul Poliţiei Municipiului Huşi, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu în comuna Vetrişoaia, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în judeţul Vaslui, condus de către un bărbat de 39 de ani, din Vetrişoaia.

Vezi și: 200.000 de lei pentru Centrul Judeţean de Excelenţă.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că persoana depistată conducând autoturismul avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice. Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul alcooltes. Așa, fiind condus la Spitalul Municipal Huşi, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei”. Acestea au fost declarate purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

În acest caz a fost deschis dosar penal. Fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor:

  • de conducere a unui vehicul fără permis de conducere
  • de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi.

Nu ezitați să ne urmăriți pe Facebook, respectiv pe Instagram.

aprilie 12, 2024

Mașini vandalizate pe o stradă din oraș....

aprilie 12, 2024

Avocatul Adrian Bourceanu este noul prefect al...

aprilie 12, 2024

Confiscare de lemn rar folosit la viori,...