Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Vaslui: Produse farmaceutice confiscate la frontieră

Produse farmaceutice confiscate la frontieră. Echipa comună de control din cadrul punctului de trecere a Frontierei Albiţa a descoperit 400 de bucăți de flacoane soluție injectabilă – ser botox. Acestea aveau o valoare de 10.000 de lei, și urmau a fi introduse ilegal în ţară, ascunse în bagajele unui cetățean din Repubilica Moldova.

În ziua de 17 decembrie, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control. Pentru a intra în ţară, conducând autoturismul propriu, un cetățean din Republica Moldova, în vârstă de 39 de ani.

Citește și: Personalul de la Radio Iași a organizat un nou protest.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport. Ocazie cu care echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a descoperit, ascunse şi nedeclarate, în bagajele personale ale bărbatului, 400 de bucăți de flacoane soluție injectabilă – ser botox. Valoarea acestora fiind estimată la 10.000 de lei.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii întregii cantități de produse farmaceutice sustrase de la controlul vamal. Totodată s-a aploicat sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 8.000 de lei.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

aprilie 12, 2024

Mașini vandalizate pe o stradă din oraș....

aprilie 12, 2024

Avocatul Adrian Bourceanu este noul prefect al...

aprilie 12, 2024

Confiscare de lemn rar folosit la viori,...