Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Vaslui: Sprijin financiar de 400.000 lei pentru Centrul Județean de Excelență și Palatul Copiilor

Sprijin financiar de 400.000 lei pentru Centrul Județean de Excelență și Palatul Copiilor. Primăria Vaslui a decis să sprijine două instituții-cheie din domeniul învățământului. Asta prin alocarea unui sprijin financiar în valoare totală de 400.000 de lei. Această inițiativă reflectă angajamentul autorităților locale față de dezvoltarea continuă a educației și sprijinul acordat elevilor pentru participarea la proiecte și competiții educaționale.

Centrul Județean de Excelență Vaslui și Palatul Copiilor vor primi câte 200.000 lei fiecare în această săptămână. Acești bani vor fi utilizați pentru implementarea proiectelor educaționale, participarea la competiții și festivaluri, și pentru acoperirea cheltuielilor generale.

Vezi și: 200.000 de lei pentru Centrul Judeţean de Excelenţă.

Centrul Județean de Excelență Vaslui, care a devenit tot mai popular și influent în comunitate, va folosi suma alocată pentru a sprijini 1500 de elevi înscrisi în acest an școlar. Având 83 de grupuri și introducând discipline noi. Aici se includ materii precum istoria și artele plastice, centrul oferă o gamă variată de activități educaționale.

La rândul său, Palatul Copiilor Vaslui, dedicat activităților extracurriculare, va folosi alocarea financiară pentru a susține participarea elevilor la competiții prestigioase, cum ar fi Festivalul-Concurs Internațional „Ghiocelul de Argint”, Concursul Național „Nextlab”, Concursul Internațional de Dans „Rimini fest”, și altele.Top of Form
Nu ezitați să ne urmăriți pe Facebook, respectiv pe Instagram.

aprilie 12, 2024

Mașini vandalizate pe o stradă din oraș....

aprilie 12, 2024

Avocatul Adrian Bourceanu este noul prefect al...

aprilie 12, 2024

Confiscare de lemn rar folosit la viori,...