Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Vaslui: Târgul Apicol a ajuns la a ediția a IV-a

Târgul apicol de la Vaslui, ajuns la cea de-a patra ediție. Va avea loc în perioada 17-18 februarie, oferind vasluienilor o incursiune în lumea fascinantă a apiculturii. Evenimentul, organizat începând din 2018, a devenit o tradiție regională, atrăgând apicultori pasionați, experți și iubitori ai produselor apicole într-un singur loc. Vizitatorii vor avea oportunitatea de a degusta o varietate de produse apicole locale, precum:

  • miere pură, polen, propolis, păstură

Fiecare stand va oferi o gamă diversificată de produse pregătite cu pasiune și grijă de către producătorii locali. Târgul reprezintă nu doar un prilej de degustare, ci și o oportunitate pentru apicultori de a schimba informații și de a achiziționa echipamente, unelte și utilaje apicole.

Vaslui: Bani de la Ministerul Dezvoltării pentru cinci comune.

Indiferent dacă sunt apicultori experimentați în căutare de instrumente inovatoare sau începători în căutare de echipamente de bază, participanții vor găsi tot ce le este necesar pentru dezvoltarea afacerii sau a pasiunii lor în domeniul apicol. Pe lângă expoziție, târgul va include prezentări și discuții captivante despre cele mai recente tehnici de apicultură:

strategii de îngrijire a stupilor și importanța conservării albinelor și a mediului înconjurător

Participanții vor avea ocazia să învețe de la experți în domeniu și să împărtășească experiențe cu alți apicultori pasionați. Indiferent de nivelul de experiență, Târgul Apicol de la Vaslui oferă o oportunitate unică de conectare cu comunitatea apicolă locală și de descoperire a celor mai bune produse și instrumente disponibile pe piața apicolă.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!