Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Vaslui: Trei noi proiecte de infrastructură au primit finanțare

Trei noi proiecte de infrastructură au primit finanțare. Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian-Ioan Veștea, a anunțat că a semnat 35 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” pentru 28 de județe. Județul Vaslui beneficiază și el de finanțare, cu trei proiecte aprobate. Cele 35 de proiecte, cu o valoare totală de 481.322.870,98 lei, vizează modernizarea de infrastructură rutieră. Înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, rețelelor de canalizare menajeră, stațiilor de pompare și stațiilor de epurare, înființarea sau extinderea sistemelor de distribuție a gazelor naturale, precum și construirea sau modernizarea unor poduri.

Vezi și: Ajutorul de stat trebuie achitat până la data de 30 iunie 2024.

Printre proiectele finanțate în județul Vaslui se numără reabilitarea și modernizarea DJ 242 G: Vinderei – Brădești. Înființarea rețelei de alimentare cu apă în comuna Albești și modernizarea drumurilor principale în satele

  • Căpotești, Ivănești și Văleni din comuna Pădureni

Programul „Anghel Saligny” vizează realizarea de rețele de alimentare cu apă, rețele de canalizare, drumuri județene și locale, precum și alte obiective de investiții.

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu toate informațiile!

aprilie 12, 2024

Mașini vandalizate pe o stradă din oraș....

aprilie 12, 2024

Avocatul Adrian Bourceanu este noul prefect al...

aprilie 12, 2024

Confiscare de lemn rar folosit la viori,...