Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Meniu

Vaslui. Vineri se afișează rezultatele finale la simularea examenului de Bacalaureat

Vineri se afișează rezultatele finale la simularea examenului de Bacalaureat. Elevii din ultimul an de liceu află vineri notele de la simularea examenului de Bacalaureat.

Până în prezent, Inspectoratul Școlar din Vaslui dorește să obțină feedback-ul viitorilor absolvenți de liceu cu privire la subiecte și la metoda de examinare. Ei consideră că este necesară ajustarea cerințelor și a modului de examinare pentru a se potrivi mai bine posibilităților elevilor din liceele tehnologice.

Citește și Cazurile de infecții cu transmitere sexuală în creștere. Ce semnal de alarmă trag medicii!

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Vaslui anticipează că cele mai multe probleme legate de rezultatele simulării examenului de Bacalaureat vor apărea în liceele tehnologice din județ. În ultimii ani, absolvenții acestor școli au avut în mod constant cele mai scăzute rate de promovabilitate. Profesorii au o explicație pentru aceste rezultate submediocre.

În județul Vaslui, aproximativ 3.000 de elevi din clasa a XII-a vor susține examenul de Bacalaureat în vara aceasta. Din cele 23 de licee din județ, nouă sunt cu profil tehnologic.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!