Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Servicii publice

Meniu

ApaVital bună de plată

ApaVital bună de plată. Trotuarele din Pașcani care au fost distruse sau vor fi distruse în procesul de reabilitare și extindere a rețelelor de apă și canalizare, vor fi refăcute pe cheltuiala operatorului de apă canal, ApaVital. Banii pentru refacerea străzilor și trotuarelor afectate de lucrări au fost prevăzuți la începutul proiectului. Operatorul susține că poate să repare doar suprafețele pe care a intervenit. Mai exact, dacă a săpat un șanț cu o lățime de un metru dintr-un trotuar sau o stradă, ApaVital vrea să repare doar acea lățime de un metru.

Citiți și: Vom avea parc industrial la Pașcani?

Primarul Pașcaniului, Marius Pintilie, citat de newspascani, susține că atunci când vine vorba de trotuare pe care s-a intervenit pe o lățime mai mare de jumătate din lățimea acestora, primarul vrea să fie refăcut întregul trotuar.

Citiți și: Insule ecologice la Pașcani.

Mai mult, dacă trotuarul a fost făcut din beton, ” Eu nu pot să accept ca în moment ce ai stricat 70% din trotuar să spui că ai de reparat doar 70%. Trebuie schimbat tot trotuarul. Nu mai ai ce face din trotuarul ăla. Trebuie să găsească soluții. Vom face și adrese scrise în sensul ăsta să refacă trotuarele conform legii. Din ce am înțeles eu legea permite eventual să le facă cu pavele dacă înainte era beton. Dar să le facă din beton, însă să nu fie o cârpeală. Aș dori unde s-a stricat mai mult de 50% din suprafața trotuarului să fie refăcut în totalitate.” a declarat Marius Pintilie, primarul Municipiul Pașcani.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile din județul Iași!

septembrie 19, 2023

Aplicația de achiziționare online de bilete CFR...

septembrie 19, 2023

Sisteme anti-coliziune inteligente pentru tramvaiele și autobuzele...

septembrie 15, 2023

Traficul feroviar dat peste cap de greva...