Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Servicii publice

Meniu

Apavital își mută Biroul de Relații cu Publicul din Pașcani

Apavital își mută Biroul de Relații cu Publicul din Pașcani. Noua locație va fi pe strada Grădiniței nr. 25. Mutarea sediului se va face în perioada 23 august – 31 august. În această perioadă activitățile de relații cu publicul vor fi suspendate.

”Reamintim utilizatorilor că pot depune și online cereri pentru avize și contracte, prin intermediul organizatorului disponibil pe www.apavital.ro, rubrica ”Cum devin client” → Depunere documente. De asemenea, se pot trimite documentațiile prin poștă, pe adresa ApaVital – Iași, strada Mihai Costăchescu nr. 6, cod poștal 700495. Pe site-ul societății noastre, la rubrica “Cum devin client”, pot fi regăsite detalii privind documentele necesare pentru obținerea unui aviz sau a unui proiect, precum și formularele necesare. În acest interval de timp, utilizatorii pot obține informații și prin intermediul Centrului de contact, la numărul de telefon 0232.969”, se arată într-un comunicat al Apavital.

citește și: Restricții la furnizarea apei potabile

Această mutare a sediului ApaVital din Pașcani reprezintă un pas important către îmbunătățirea serviciilor și creșterea accesibilității pentru public. Eforturile susținute ale echipei ApaVital sunt axate pe asigurarea unei tranzitii fără probleme, cu un impact minim asupra serviciilor oferite. Astfel, activitatea cu publicul va fi reluată începând cu 1 septembrie în noua locație din strada Grădiniței nr. 25.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare: Instagram și Facebook.

septembrie 29, 2023

Se aleg membrii CA la ApaVital. Conform...

septembrie 27, 2023

Aeroportul Iași: Iași-Bergamo și invers, posibile întârzieri...

septembrie 27, 2023

Actualul terminal T2 al Aeroportului Internațional Iași...

septembrie 26, 2023

Atenție! Trafic restricționat pe mai multe străzi...