Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Servicii publice

Meniu

Copaci doborâți de furtună

Episodul de ieri după amiază, când vântul s-a stârnit din senin, a dus la dobodârea mai multor copaci din Iași. Au fost mai multe apeluri la serviciul de urgență 112, prin care ieșenii semnalau arborii sau crengile doborâte de vijelie. Pe strada Viilor, cetățenii au reușit să înlăture resturile prin forțe proprii.

În cartierul Alexandru cel Bun, un salcâm a fost rupt de vânt și a căzut peste acoperișul Oficiului Poștal. A fost nevoie de intervenția celor de la societatea Servicii Publice care au avut nevoie de 3 ore pentru a îndepărta pericolul.

Citiți și: Bani pentru spitalul ”Dr. C. I. Parhon”.

Clădirea Poștei fusese renovată anul trecut, iar arborele căzut nu a provocat nicio stricăciune. Dar niciun proprietar de autoturisme nu a avut curajul să-și parcheze mașina în apropiere.

De remarcat promptitudinea angajaților de la Servicii Publice în astfel de cazuri. Șeful de echipă a susținut că în acea după amiază s-a intervenit în alte 7 locații din Iași și că ziua de muncă nu se sfârșește până când nu sunt îndepărtate toate crengile sau arborii doborâți.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram, pentru a fi primul informat din județul tău!

septembrie 29, 2023

Se aleg membrii CA la ApaVital. Conform...

septembrie 27, 2023

Aeroportul Iași: Iași-Bergamo și invers, posibile întârzieri...

septembrie 27, 2023

Actualul terminal T2 al Aeroportului Internațional Iași...

septembrie 26, 2023

Atenție! Trafic restricționat pe mai multe străzi...