Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Servicii publice

Meniu

Flota CTP s-a mărit cu 24 de autobuze electrice

Flota CTP s-a mărit cu 24 de autobuze electrice. Peste 60 de milioane de lei au costat cele 24 de autobuze electrice noi. Acestea vor fi puse în funcțiune în cel mai scurt timp pe traseele CTP. Compania are deja 20 de autobuze electrice de tip Solaris.

Pentru cele 24 de autobuze, cu lungimea de 10 metri, vor mai fi montate încă 24 de stații de încărcare lentă și 7 stații de încărcare rapidă. Atât stațiile de încărcare, cât și autobuzele vor fi livrate de compania SC BMC Truck&Bus SA. La finalul proiectului ce are finanțare europeană, Iașul va beneficia de 50 de tramvaie și 69 de autobuze electrice, o investiție ce se ridică la 150 de milioane de euro, finanțată prin Programul Național de Redresare și Rezilianță.

Citiți și: Microbuze electrice pentru elevii din județul Iași.

Toate autobuzele vor fi puse în funcțiune în aproximativ o lună, după ce se vor face ultimele verificări. Acestea vor fi puse în activitate pe traseele din municipiul Iași. Stațiile de încărcare au fost deja montate și urmează să fie racordate la rețeaua de curent electric.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram, pentru a fi primul informat!

iulie 2, 2024

Eliminare AVARIE – Termo-Service S.A.- Divizia termoficare....

iunie 26, 2024

Atmosferă vibrantă în oraș cu flori multicolore...

iunie 17, 2024

Infrastructură modernă de irigații în orașul Iași....

Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/home/adminis/public_html/wp-content/litespeed/css/98469ed2be9e66011c88d23c56eace8f.css.tmp): failed to open stream: No such file or directory in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler(2, 'md5_file(/home/...', '/home/adminis/p...', 130, Array) #1 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file('/home/adminis/p...') #2 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve('https://adminis...', 'css', true, Array) #3 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url(Array) #4 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /home/adminis/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): LiteSpeed\Optimize->finalize in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130