Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Servicii publice

Meniu

Noua parcare de la Aeroport, deschisă parțial din acest weekend

Reprezentanții Aeroportului Internațional Iași au transmis că sâmbătă, 16 septembrie, noua parcare va fi dată în folosință parțial. Mai exact, vor fi disponibile pentru public 140 de locuri în fața terminalului T3. Parcarea va fi de scurtă durată. În ceea ce privește tarifele, acestea ar urma să fie majorate la 10 lei /oră. La sfârșitul lunii septembrie, când va fi finalizată cea de-a treia etapă a lucrorilor, alte 140 de locuri de parcare vor fi disponibile de data aceasta în fața terminalului 4 (T4).

Citește și: Sistem nou de ghidare la Aeroportul Iași.

Lucrările la parcarea de aproximativ 600 de locurivor continua în paralele cu configurarea căilor de acces în fața terminalelor. “Ţinând cont de numărul limitat de locuri de parcare, până la finalizarea proiectului, recomandăm celor care vor să se deplaseze la aeroport cu autoturismele personale, să folosească parcările de la Ciric, care sunt de lungă durată.

Tarifele de parcare sunt: 3 lei /1 oră, 40 lei – abonamentul /1 săptămână și 135 lei – abonamentul /1 lună. De asemenea, cel puțin în perioada derulării lucrărilor de șantier, este indicat ca ieșenii, în mod deosebit, să folosească transportul cu autobuzele CTP, cursele fiind non-stop. Biletul de autobuz costă 3 lei și e valabil 120 de minute de la validare”, au transmis reprezentaţii Aeroportului Iaşi.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare: Instagram și Facebook.

septembrie 29, 2023

Se aleg membrii CA la ApaVital. Conform...

septembrie 27, 2023

Aeroportul Iași: Iași-Bergamo și invers, posibile întârzieri...

septembrie 27, 2023

Actualul terminal T2 al Aeroportului Internațional Iași...

septembrie 26, 2023

Atenție! Trafic restricționat pe mai multe străzi...