Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Servicii publice

Meniu

Se raționalizează apa în comuna Bârnova

Se raționalizează apa în comuna Bârnova. Din cauza creșterii consumului de apă, resursele din rezervoarele de înmagazinare APAVITAL S.A. se epuizează cu rapiditate, fiind necesară refacerea periodică a acestora.

În aceste condiții, pe perioada zilelor caniculare, în vederea refacerii rezervelor de apă potabilă a rezervoarelor: Pietrărie 1, Pietrărie 2, Păun, Vișan și Cercu, APAVITAL S.A se află în neplăcuta situație de a furniza apă potabilă după program. Se va furniza zilnic, în intervalul orar estimat 05.00 – 22.00, până la data de 31 August 2023 către utilizatorii din localitățile Bârnova, Vișan, Cercu, Todirel, Pietrărie, Hlincea (parțial) Păun (parțial) din comuna Bârnova și șoseaua Iași Bârnova (parțial).

Citește și: Extindere rețea de apă în Zona Metropolitană.

La reluarea furnizării, există posibilitatea ca apa să înregistreze valori mai mari ale parametrului turbiditate. În această situație, robinetul trebuie lăsat deschis timp de câteva minute. Apa va reveni, ulterior, la caracteristicile normale de potabilitate. Dacă situația persistă, sunați la APAVITAL S.A.. O echipă de lucru specializată se va deplasa în zonă pentru a soluționa problema sesizată.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram, pentru a fi primul informat!

septembrie 29, 2023

Se aleg membrii CA la ApaVital. Conform...

septembrie 27, 2023

Aeroportul Iași: Iași-Bergamo și invers, posibile întârzieri...

septembrie 27, 2023

Actualul terminal T2 al Aeroportului Internațional Iași...

septembrie 26, 2023

Atenție! Trafic restricționat pe mai multe străzi...