Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

10 milioane de euro vor fi investiți pentru amenajarea unui parc de mari dimensiuni

10 milioane de euro vor fi investiți pentru amenajarea unui parc de mari dimensiuni. Primăria Miroslava a anunțat începerea primei etape a proiectului după finalizarea revizuirii studiului de fezabilitate. Inițial, investiția estimată era de aproximativ 30 milioane lei. Aceasta a fost revizuită pentru a include și alte aspecte necesare pentru realizarea proiectului. Proiectul de amenajare a parcului de la Horpaz, inițiat de Primăria Miroslava are o valoare estimată de 55 milioane lei și un termen de execuție de 32 de luni, conform informațiilor disponibile pe APIX.ro. Terenul destinat parcării este în prezent neutilizat, fără construcții, fiind acoperit în mare parte de vegetație spontană sau zone în degradare.

Vezi și: Colectarea deșeurilor din construcții și demolări.

Scopul principal al proiectului este

să valorifice spațiile verzi existente,

să extindă suprafața terenului destinat parcului,

să îmbunătățească accesibilitatea

să creeze condiții optime pentru relaxare, cultură și educație pentru toate categoriile de populație

Conform documentației, amenajarea va elimina vegetația densă care împiedică accesul și va promova o utilizare mai eficientă a terenului, asigurând că parcul devine un loc prietenos pentru comunitate, într-un mod sustenabil și inclusiv.

Investiția semnificativă reflectă angajamentul autorităților locale de a transforma zona într-un spațiu verde modern și funcțional, care să răspundă nevoilor diversificate ale locuitorilor, contribuind la îmbunătățirea calității vieții în Miroslava.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și pe Facebook pentru a fi la curent cu toate informațiile!

Primăria Popricani
Primăria Iași

iulie 12, 2024

CTP adoptă măsuri pentru a combate efectele...

Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/home/adminis/public_html/wp-content/litespeed/css/c0f5cc31c561637e34e082650ffcc199.css.tmp): failed to open stream: No such file or directory in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler(2, 'md5_file(/home/...', '/home/adminis/p...', 130, Array) #1 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file('/home/adminis/p...') #2 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve('https://adminis...', 'css', true, Array) #3 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url(Array) #4 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /home/adminis/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): LiteSpeed\Optimize->finalize in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130