Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

15 drumuri sătești vor fi asfaltate la Cozmești

Comuna Cozmești va efectua reabilitarea a nu mai puțin 15 drumuri. Acestea vor fi asfaltate, în urma unei investiții de aproximativ 1,4 milioane de euro. Comună situată la 55 de kilometri distanță se pregătește să beneficieze de un amplu program de modernizare a infrastructurii rutiere.

Această inițiativă face parte din Planul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Este programată să intre în etapa de licitație la începutul lunii decembrie 2023. Primăria din Cozmești va desfășura licitația pentru a alege constructorii care vor fi responsabili de reabilitarea tronsoanelor de drumuri sătești.

Citește și: 2,5 milioane de euro pentru asfaltări în Dumești.

Valoarea estimată a contractului se ridică la 7.364.381 de lei, echivalentul a aproape 1,4 milioane de euro. Conform proiectului, firma de construcții care va câștiga licitația va interveni pe 15 drumuri sătești cu lungimea de 5.743 de metri. Un criteriu important în alegerea ofertei câștigătoare va fi prețul cel mai mic, conform regulilor procedurii. Astfel, constructorii vor trebui să depună oferte competitive pentru a obține contractul pentru această importantă renovare a infrastructurii rutiere din Cozmești.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași
Primăria Iași
Primăria Iași

iunie 21, 2024

 O nouă ediție a „Marșului Vieții”. Primăria...