Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

2 milioane de euro pentru amenajarea și montarea viitoarei școli modulare la Colegiul Pedagogic

2 milioane de euro pentru amenajarea și montarea viitoarei școli modulare la Colegiul Pedagogic. În ședința Consiliului Local Iași de joi au fost aprobați ultimii indicatori privind amenajarea platformei și montarea viitoarei școli modulare. În aceasta, vor învăța elevii Colegiului Pedagogic ,,Vasile Lupu’’ din Iași. În ultima lună, au apărut mai multe tensiuni în rândul părinților. O parte dintre aceștia nemaidorind desfășurarea orelor în clădiri modulare.

Citește și Lucrările de consolidare la clădirea Filarmonicii „Moldova” pot începe

Primarul Mihai Chirica a precizat că, din cele trei variante propuse, acesta a fost proiectul îmbrățișat de părinți și de Consiliul de Administrație al școlii.

Eu le-am propus multiple variante, lăsându-i să aleagă. Au ales o cale. Calea pe care ei au ales-o, eu o respect și nu mai fac niciun pas înapoi, motiv pentru care am și propus proiect de hotărâre. S-a și aprobat. Pentru a construi școala modulară din containere – acolo doresc, acolo vor sta. S-a dat drumul la licitație, s-a parafat, s-a și predat proiectul și devizul general, am și aprobat azi în Consiliu Local. Una peste alta, vom merge în paralel și cu lucrările de consolidare„, a declarat Mihai Chirica.

În paralel, vor fi realizate lucrările de consolidare la clădirea Colegiului Vasile Lupu, în cadrul unui proiect în valoare de 66,5 milionae de lei, fonduri care sunt alocate prin PNRR.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile!

Primăria Iași

aprilie 12, 2024

12 consilieri de probațiune din județul Iași...
Primăria Iași

aprilie 12, 2024

Licitația pentru construcția noului depou din Dacia...
Primăria Iași

aprilie 12, 2024

Restricții de circulație pe Bulevardul Socola. Pe...
Primăria Târgu Frumos

aprilie 12, 2024

Ansamblu de dansuri populare la Târgu Frumos....