Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

21 de module de tip adăpost pentru călători, dotate cu scaune rabatabile și panouri informative LED au fost montate în municipiu

21 de module de tip adăpost pentru călători, dotate cu scaune rabatabile și panouri informative LED au fost montate în municipiu.

Acțiunea de montare a noilor module de tip adăpost pentru călători, dotate cu scaune rabatabile și panouri informative LED în stațiile mijloacelor de transport în comun din municipiu, continuă în aceste zile. Până acum au fost instalate 21 de astfel de refugii pentru călători. Acestea au fost dotate fiecare cu copertină și câte 5 scaune moderne, în toate zonele din oraș.

„În total, în stațiile de așteptare ale autobuzelor vor fi montate 95 de scaune. În stațiile de așteptare ale tramvaielor vor fi montate 80 de scaune. Începem, de asemenea, înlocuirea copertinelor degradate și modernizarea tuturor stațiilor de așteptare destinate călătorilor. Pe parcursul acestui an vom extinde și numărul panourilor de informare din stațiile de așteptare. Urmează să montăm 25 de panouri noi. De asemenea urmează să montăm și dispozitive speciale de anunțare a traseelor pentru persoanele cu deficiențe de vedere” . Toate acestea au fost transmise de reprezentanții Companiei de Transport Public.

Citește și Anul acesta comuna Moțca nu va organiza Ziua Comunei

În paralel cu montarea noilor adăposturi pentru călători, compania continuă acțiunea de modernizare și adaptare a peroanelor vechi din staţiile mijloacelor de transport din  municipiu, care nu îndeplinesc condițiile de utilizare optimă de către persoanele cu dizabilități ori a celor cu mobilitate redusă și cea de executarea de lucrări de consolidare, reparaţii sau înlocuire a gardurilor de protecţie din refugiile pentru călători.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...