Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

25 de panouri de informare electronice vor fi instalate în stațiile CTP Iași

25 de panouri de informare electronice noi vor fi instalate în stațiile CTP Iași.

CTP Iași investește în noi panouri de informare pentru călători și îmbunătățiri ale sistemului existent prin lansarea unei proceduri de achiziție publică împărțită în patru loturi, cu o valoare totală a contractelor de 2,7 milioane lei, fără TVA.

Conform documentației de atribuire a licitației, în prezent există 138 de panouri de informare în timp real a călătorilor pe teritoriul orașului. Această rețea va fi extinsă și îmbunătățită prin adăugarea unui kit hardware audio pentru nevăzători, un router 4G și funcționalitățile software corespunzătoare.

În plus, vor fi instalate încă 25 de panouri pentru a completa sistemul de informare a călătorilor.

În plus, în cadrul licitației se va oferi un pachet complet de servicii software, care va permite extinderea sistemului și dezvoltarea unei platforme digitale și a unei aplicații dedicate atât călătorilor, cât și personalului CTP. În același timp, licitația include și servicii de mentenanță pentru echipamentele de informare a călătorilor, scrie ZDI.

Companiile care doresc să participe la licitație trebuie să-și depună ofertele până la data de 21 iunie.

Citește și Opt stații de încărcare pentru autovehiculele electrice vor fi instalate în Iași

Cea mai valoroasă investiție a fost estimată pentru platforma digitală și servicii software, cu un total de 1,5 milioane lei, urmată de îmbunătățirea a 138 de panouri existente cu 700.000 lei. De asemenea, s-a propus achiziția a încă 25 de panouri, evaluată la 420.000 lei, și servicii de mentenanță în valoare de 155.000 lei.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

iunie 14, 2024

Ziua Transportatorului. În fiecare an, în a...
Primăria Grajduri
Primăria Iași
Primăria Iași

iunie 14, 2024

Showroom auto la Palas! În perioada 21-23...