Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

300 de persoane interesate să ocupe posturile vacante scoase la concurs de Brigada 15 Mecanizată „Podu Înalt”

300 de persoane interesate să ocupe posturile vacante scoase la concurs de Brigada 15 Mecanizată „Podu Înalt”.

Brigada 15 Mecanizată „Podu Înalt” a demarat, începând cu 12 februarie, un nou proces de recrutare pentru ocuparea posturilor vacante în rândul soldaților gradați profesioniști. Până acum, un număr de 300 de persoane s-au prezentat la cele 8 locații ale brigăzii. Termenul limită pentru înscrieri este 1 martie 2024.

Întrucât Armata Română are nevoie de mai mulți militari, în întreaga țară se desfășoară noi campanii de recrutare în acest an pentru soldați și gradați profesioniști.

Brigada 15 Mecanizată „Podu Înalt” a anunțat disponibilitatea a 150 de posturi, însă peste 300 de persoane s-au înscris deja la concurs. De menționat este faptul că 16% dintre aceștia sunt femei.

La nivel național, au fost declarate vacante peste 5000 de posturi

Condițiile minime pentru participare la această selecție, pe care candidatul trebuie să le îndeplinească

Procesul de recrutare a soldaților/gradaților profesioniști este în plină desfășurare în cadrul Brigăzii 15 Mecanizată „Podu Înalt”. Până acum, peste 300 de candidați au aplicat pentru posturile vacante. Înscrierile se fac în cele 8 locații desemnate, unde candidații trebuie să treacă de probele sportive și psihologice. Majoritatea aplicanților sunt de sex masculin, iar proporția femeilor este de aproximativ 13% până în prezent, conform informațiilor oferite de Compartimentul de informare și relații publice al Brigăzii 15 Mecanizate „Podu Înalt”.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

iulie 12, 2024

CTP adoptă măsuri pentru a combate efectele...
Primăria Iași
Primăria Iași

iulie 12, 2024

Cupolă de „foc” peste județ în acest...
Primăria Iași

iulie 12, 2024

Orașul tramvaielor pictate: Tramvaiul Franței la Iași....