Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

7 milioane de lei pentru reabilitarea străzilor din Târgu Frumos

7 milioane de lei pentru reabilitarea străzilor din Târgu Frumos. Astăzi, la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a fost semnat contractual de finanțare al proiectului Modernizare străzi în orașul Târgu Frumos, județul Iași. Valoarea totală pentru reabilitarea străzilor este de 7.184.486,33 lei, din care 6.991.706,33 sunt de la MDLPA.

Află mai multe despre: PNRR: Măsuri de siguranță pe DN28 Târgu Frumos-Iași.

“Am semnat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Contractul de finanțare pentru obiectivul de investiții ,,Modernizare drumuri de interes local pentru: Str. Tineretului 1 şi 2, Str. 22 Decembrie 1989, Str. Fundac Cucuteni, Str. Bogdan Vodă, Str. Buznei, Str. Horia, Str. Cloşca, Str. Vulpii, Str. Casa de Apă, Str. Adâncata și parcarea din incinta blocului 26 în fața Școlii Ion Creangă. Urmează licitația pentru execuția lucrărilor și cu ajutorul lui Dumnezeu, din primăvară, începem lucrările de asfaltare.

În cel mai scurt timp, încep lucrările de asfaltare și pentru străzile Pieptănari, drum lateral Cuza Vodă și Râpei, proiect finanțat de la bugetul local cu o valoare de 1.110.000 lei”, a anunțat Ionel Vatamanu, primarul orașului Târgu Frumos.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare: Instagram și Facebook pentru a fi la curent cu toate informațiile din județul tău!

Primăria Iași

decembrie 1, 2023

S-a decis la ultima ședință a Consiliului...
Primăria Schitu Duca

decembrie 1, 2023

În această zi plină de însemnătate și...
Primăria Butea

noiembrie 30, 2023

“Vă invităm la târgul de cadouri de...
Primăria Tomești

noiembrie 30, 2023

Investiția se va face din fonduri guvernamentale....