Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

A fost pusă în funcțiune rețeaua de gaz metan din comuna Aroneanu

A fost pusă în funcțiune rețeaua de gaz metan din comuna Aroneanu.

Primăria din Aroneanu a anunțat că prima gospodărie a fost racordată la rețeaua de gaz metan din comună.

Această rețea include toate satele din zonă, cum ar fi:

  • Aroneanu
  • Dorobanț
  • Rediu Aldei
  • Șorogari

Rețeaua se întinde pe o lungime totală de 35 de kilometri. Peste 1.500 de locuințe vor beneficia în cele din urmă de gaz metan.

Investițiile pentru crearea și extinderea acestei rețele de gaz în comuna Aroneanu se ridică la aproximativ 3,2 milioane de euro, finanțate din bugetul local, bugetul Consiliului Județean și fonduri guvernamentale. Operatorul Gazmir și SC Transgaz SA Mediaș au contribuit, de asemenea, la cofinanțarea acestor lucrări.

Citește și Comercianții de pe bulevardul Independeței verificați dacă comercializează alcool, țigări sau energizante minorilor

Primarul Benoni Moruzi a subliniat importanța parteneriatului dintre autorități pentru dezvoltarea comunităților locale și a anunțat că vor fi discutate condițiile de extindere a rețelei de gaz către zone rezidențiale noi sau către obiective economice importante în viitor.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Popricani
Primăria Iași

iulie 12, 2024

CTP adoptă măsuri pentru a combate efectele...

Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/home/adminis/public_html/wp-content/litespeed/css/8997259dddaebc69f57977dad3860d49.css.tmp): failed to open stream: No such file or directory in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler(2, 'md5_file(/home/...', '/home/adminis/p...', 130, Array) #1 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file('/home/adminis/p...') #2 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve('https://adminis...', 'css', true, Array) #3 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url(Array) #4 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /home/adminis/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): LiteSpeed\Optimize->finalize in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130