Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

A fost relansată licitația pentru modernizarea Liceului cu Program Sportiv

A fost relansată licitația pentru modernizarea Liceului cu Program Sportiv.

Primăria Iași a relansat licitația pentru modernizarea Liceului cu Program Sportiv, proiect finanțat prin PNRR, cu un contract în valoare de peste 2,5 milioane lei. Termenul limită pentru trimiterea ofertelor de către constructori este 18 iulie.

Investiția de la LPS constă în renovarea clădirii denumite „Școala veche”. Această clădire are un parter și un etaj și are forma în plan de „L”. A fost construită în anul 1960 și de atunci nu a beneficiat de nicio renovare majoră.

Citește și Doi elevi din Iași s-au clasat pe locurile întâi și doi la Olimpiada Europeană de Geografie

Conform documentației de atribuire a contractului de lucrări, modificările propuse nu vor afecta structura construcției. Dimensiunile exterioare ale clădirii nu vor fi schimbate. Desigur, cu excepția termosistemului aplicat pe anvelopa clădirii cu o grosime de 10 cm. Distribuția funcțională va rămâne neschimbată conform documentației, potrivit ZDI.

Prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Primăria Iași implementează proiecte de renovare a clădirilor publice, concentrându-se în special pe reabilitarea termică a 21 de clădiri din 14 unități școlare, inclusiv LPS-ul.

Valoarea totală a acestor proiecte se ridică la aproximativ 130 de milioane de lei, echivalentul a peste 26 de milioane de euro.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

iulie 12, 2024

CTP adoptă măsuri pentru a combate efectele...
Primăria Iași
Primăria Iași

iulie 12, 2024

Cupolă de „foc” peste județ în acest...
Primăria Iași

iulie 12, 2024

Orașul tramvaielor pictate: Tramvaiul Franței la Iași....