Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Absenteism ridicat la Bacalaureatul de toamnă

Absenteism ridicat la Bacalaureatul de toamnă. La a treia probă scrisă a Bacalaureatului de toamnă, au lipsit peste 150 dintre cei 905 absolvenți de liceu înscriși. Proba, care a avut loc miercuri, a fost dedicată alegerea unei discipline dintre zece opțiuni, inclusiv Biologie, Chimie, Fizică, Economie și altele.

În județul Iași, unde au fost organizate patru centre de examen, s-au prezentat 752 de candidați din 904 înscriși, ceea ce reprezintă o participare de 83,19%. 152 de candidați nu s-au prezentat, dar nu s-au înregistrat cazuri de eliminare pentru fraudă.

Citește și: DNA a preluat plângerea lui Simion împotriva lui Ciucă pentru deturnare de fonduri

Rezultatele preliminare vor fi afișate luni, 26 august, până la ora 12:00, în conformitate cu regulile GDPR. Contestațiile pot fi depuse în aceeași zi, între orele 12:00 și 18:00, fie fizic la centrele de examen, fie electronic. Candidații care fac contestație trebuie să completeze o declarație care indică faptul că nota finală poate fi ajustată. Rezultatele finale vor fi publicate vineri, 30 august. Pentru a promova, candidații trebuie să fi susținut toate probele scrise, să fi obținut cel puțin nota 5 la fiecare probă și să aibă o medie generală de minimum 6.

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu toate informațiile!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...