Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Acțiune pentru combaterea accidentelor rutiere

La data de 24 iunie 2024, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Iaşi – Biroul Rutier au desfășurat o acțiune pentru reducerea accidentelor rutiere cauzate de nerespectarea normelor referitoare la prioritatea de trecere a vehiculelor.

În timpul acțiunii, au fost efectuate 41 de teste alcoolscopice, fiind aplicate 64 de sancțiuni contravenționale. Dintre acestea, 7 au fost pentru neacordarea priorității vehiculelor, iar 57 pentru alte încălcări ale regulamentului rutier. În urma măsurilor luate, polițiștii au retras din trafic șapte șoferi, considerați periculoși pentru ceilalți participanți la trafic, și le-au suspendat dreptul de a conduce autovehicule conform prevederilor legale. La acțiunea desfășurată, polițiștii au avut ca scop aplicarea riguroasă a regulilor de circulație pentru asigurarea siguranței rutiere. În plus față de sancțiunile aplicate, au fost întreprinse măsuri educaționale pentru conștientizarea participanților la trafic cu privire la importanța respectării normelor rutiere pentru prevenirea accidentelor grave.

Primăria Popricani
Primăria Iași

iulie 12, 2024

CTP adoptă măsuri pentru a combate efectele...

Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/home/adminis/public_html/wp-content/litespeed/css/8870a3d0b565ebe0b6c6e5495b0018ed.css.tmp): failed to open stream: No such file or directory in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler(2, 'md5_file(/home/...', '/home/adminis/p...', 130, Array) #1 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file('/home/adminis/p...') #2 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve('https://adminis...', 'css', true, Array) #3 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url(Array) #4 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /home/adminis/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): LiteSpeed\Optimize->finalize in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130