Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Activități preventive desfășurate de polițiștii pășcăneni în rândul elevilor

Activități preventive desfășurate de polițiștii pășcăneni în rândul elevilor. Polițiștii pășcăneni au mers luni, 13 noiembrie, în școlile din zona municipiului Pașcani. Vizita a avut loc în cadrul unei campanii pentru prevenirea agresiunilor. 

„La data de 13 noiembrie, în baza campaniei de prevenire a faptelor de port sau folosirea de obiecte periculoase în incinta unităților de învățământ, polițiștii din cadrul Biroului de Siguranță Școlară Iași, Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității Iași, Poliției Municipiului Pașcani și Secţiei nr.6 Poliţie Rurală Paşcani au desfășurat un număr de 12 activități preventive în 6 unități de învățământ de pe raza de competență, pentru creșterea gradului de siguranță a elevilor din unitățile de învățământ. În cadrul activităţilor preventive desfăşurate de către poliţişti, s-a pus accent pe următoarele aspecte:

Vezi și: Control de urgență la un Fast-Food din Iași.

  • Prezentarea formelor de agresiune întâlnite în unitățile de învățământ;
  • Influențele negative pe care le poate avea anturajul asupra unui adolescent în comiterea de infracțiuni în mediul școlar
  •  Identificarea factorilor de risc în vederea creșterii gradului de siguranță al elevilor și cadrelor didactice în unitățile de învățământ, precum și în proximitatea acestora.

Beneficiarii acestor activități preventive au fost un număr de 385 de elevi și 20 de cadre didactice. De asemenea polițiștii au distribuit un număr de 44 materiale informativ-preventive (fly-ere)” se arată într-un comunicat remis de IPJ Iași.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare: Instagram și Facebook.

Primăria Iași

decembrie 1, 2023

S-a decis la ultima ședință a Consiliului...
Primăria Schitu Duca

decembrie 1, 2023

În această zi plină de însemnătate și...
Primăria Butea

noiembrie 30, 2023

“Vă invităm la târgul de cadouri de...
Primăria Tomești

noiembrie 30, 2023

Investiția se va face din fonduri guvernamentale....