Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Angajări la Primăria Holboca

Primăria comunei Holboca organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post contractual vacant de sef Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență. Condițiile necesare în vederea participării la concurs sunt: studii nivel studii liceale, minimum 7 ani vechime în muncă, să fi urmat un curs de pregătire în domeniul PSI, să dețină permis de conducere categoria B. Dosarele pot fi depuse până pe 26 mai 2023. Pe 30 mai va avea loc proba scrisă iar pe 31 mai interviul.

Tot la Holboca se caută un îngrijitor. Condițiile de participare sunt: studii medii, vârsta de minimum 18  ani, disponibilitatea de a lucra sâmbăta și duminica în caz de nevoie. Dosarele pot fi depuse până pe 26 mai 2023. Pe 30 mai va avea loc proba scrisă iar pe 31 mai interviul.

Tot la Holboca se scoate la concurs un post de asistent medical comunitar în cadrul aparatului de specialitate al primarului. Condițiile necesare în vederea participării la concurs sunt: studii de specialitate, cunoștințe minime de operare pe calculator, certificat de membru al O.A.M.G.M.A.M.R. Dosarele pot fi depuse până pe 26 mai 2023. Pe 30 mai va avea loc proba scrisă iar pe 31 mai interviul.

Mai multe informații despre organizarea acestor concursuri pot fi obținute direct de la sediul primăriei Holboca sau la telefon 0.232.298.270, interior 23.

Primăria Cotnari
Primăria Coarnele Caprei

septembrie 21, 2023

Biciclete pentru copii ai căror părinți lucrează...
Primăria Rediu

septembrie 21, 2023

Concursul de angajare unde există suspiciuni de...
Primăria Neculce

septembrie 21, 2023

Campania Națională „Comune curate” ajunge în comuna...