Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Anunț important pentru proprietarii de terenuri afectați de proiectele de investiții A7 și A8

Anunț important pentru proprietarii de terenuri afectați de proiectele de investiții A7 și A8. Informații esențiale pentru locuitorii municipiului Pașcani a căror proprietăți sunt afectate de lucrările de investiții de pe șantierul A7 sau A8. Primarul orașului le recomandă celor care dețin cărți funciare vechi, și care nu sunt actualizate, să le revizuiască.

Marius Pintilie asigură că proprietarii de terenuri, care vor fi expropriați. Nu vor pierde dreptul la despăgubiri, dar trebuie să își actualizeze documentele. „Am participat ieri la o întâlnire la Iași organizată de Consiliul Județean, pe tema exproprierilor pentru construcția autostrăzilor A7 și A8, pentru reabilitarea căii ferate ce trece prin Pașcani și cele pentru reamenajarea hidrotehnicii de la barajul Lunca. Recomand tuturor locuitorilor din Pașcani care dețin terenuri afectate de orice formă de expropriere să-și obțină cărți funciare în cazul în care nu le au. Iar dacă au cărți funciare vechi, să le actualizeze, pentru a beneficia de despăgubirile oferite de statul român în schimbul acestor suprafețe”, a subliniat primarul Marius Pintilie.

Ce ar trebui să facă cetățenii care încă nu dețin titluri de proprietate pentru terenurile ocupate? Marius Pintilie le-a recomandat să depună solicitări la secretariatul Primăriei. „Recomandarea mea este să depuneți solicitări pentru eliberarea titlurilor de proprietate. Avem doi funcționari care lucrează la Biroul Cadastru și Fond Funciar. Se vor ocupa de întocmirea dosarelor”, a mai adăugat primarul orașului Pașcani.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...