Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Aqua Park în comuna Victoria

Ce puteți face în acest weekend? Mergeți la primul Aqua Park deschis în județul nostru. Potrivit paginii de internet, “la Aqua Party, găsești cea mai mare piscină în aer liber din Iaşi, ca principal punct de atracţie turistică. Dacă iubești să înoți, îţi dăm o veste bună: ai peste 250 mp de pieptănat apa cum știi tu”. Doar că cea mai mare piscină în aer liber din Iași, în care ar putea înota adulții e separată prin clădirea cu spații de cazare de zona cu piscinele mici, cu tobogane, pentru copii. Părinților nu le rămâne decât soluția să-și supravegheze cu schimbul copiii, în timp ce se bucură și ei de înot în aer liber.

Citește și: Campionatul Național de Volei pe Nisip 2023.

“Piscinele sunt dotate cu tobogane, care funcţionează prin rotație, deoarece echipamentele au restricții tehnice, iar toboganele cu apă nu sunt un loc de joacă permanent, piscinele fiind activitatea de baza a locației”, anunță proprietarii. Prețul de intrare este, în weekend, de 80 de lei pentru adulți și copiii peste 10 ani, iar 60 de lei pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani. Copiii până în trei ani au acces gratuit (fără șezlong). Cei mai mari, plătitori de bilet, au și șezlongul inclus în preț.

Cele trei piscine cu tobogane sunt de diferite adâncimi. Într-una din ele, apa abia daca ajunge la genunchiul unui adult și una este de 0,9 m. A treia piscină, mică ca suprafață, are o adâncime de 1,2 m. Pe lacul din apropierea bazei de agrement a fost construit un ponton. Se găsesc și hidro-biciclete “parcate” pe margine care stau ca o promisiune a unei viitoare diversificări a ofertei.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare: Instagram și Facebook.

Primăria Iași

aprilie 19, 2024

Direcția Exploatare Patrimoniu organizează o licitație publică...
Primăria Iași

aprilie 19, 2024

Podul de Piatră din Iași, monument emblematic...
Primăria Ungheni

aprilie 19, 2024

În comuna Ungheni, din județul Iași, este...
Primăria Iași

aprilie 19, 2024

Astăzi încep lucrările la Spitalul Regional de...