Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Atenție, șoferi! Pe șoseaua Tudor Neculai vor avea loc modificări în circulație

Atenție, șoferi! Pe șoseaua Tudor Neculai vor avea loc modificări în circulație.

Pe șoseaua Tudor Neculai vor avea loc modificări în circulație, cum ar fi mutarea stațiilor de autobuz și instalarea limitatoarelor de viteză în anumite zone.

Mihai Chirica, primarul municipiului Iași, a detaliat că noile schimbări planificate în circulația rutieră de pe șoseaua Tudor Neculai din Iași și de pe șoseaua Iași – Voinești ar putea fi realizate în viitor. În urma discuțiilor cu consilierii locali, s-a propus introducerea unui sens unic pe aleea Tudor Neculai.

Relocarea stațiilor de transport în comun

După mai multe seisizări venite de la cei care care locuiesc sau trec prin zona șoselei Iași – Voinești, în special legată de șoseaua Aleea Tudor Neculai (traseul Miroslava – Belvedere), s-a decis amplasarea a noi limitatoare de viteză și să relocăm stațiile de transport în comun. Noile măsuri urmează a fi votate  într-o ședință ulterioară a Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Iași.

Mutarea stațiilor de transport în comun ar putea fi determinată din cauza aglomerației și a timpilor mari de așteptare în traficul de pe șoseaua Tudor Neculai – șoseaua Iași – Voinești – Miroslava, se ia în considerare.

Citește și Fără pâine la Fortus

Consilierul local PSD, Mugurel Laicu, a propus ca pe aleea Tudor Neculai să se introducă circulația cu sens unic. Propunerea adresată primarului Mihai Chirica nu a fost încă abordată, dar este posibil să fie discutată în următoarea întâlnire a Comisiei de Circulație din Primăria Iași, iar deciziile luate ar putea aduce schimbări importante în traficul din orașul Iași.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Ruginoasa

octombrie 24, 2024

Echipa pirotehnică a Detașamentului 2 de Pompieri...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Artefacte preistorice descoperite pe șantierul Spitalului Regional...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Încep lucrările de eficientizare energetică a Liceului...