Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Au primit cheile de la noile apartamente ANL

Reprezentanții Primăriei Târgu Frumos au predat astăzi cheile celor 24 de familii tinere. Acestea s-au mutat în noul bloc ANL din oraș.

”Prima zi de toamnă a venit cu bogăție pentru 24 de tinere familii din orașul Târgu Frumos. Astăzi a avut loc predarea celor 24 de imobile, 12 apartamente și 12 garsoniere, din blocul ANL. Locuințele se află pe strada Bogdan Vodă. Sper ca aceste locuinţe să fie exploatate într-un mod corespunzător. Să vă bucurați de ele în confort, liniște și fericire iar noi, ca și adminitrație locală, să avem putere de muncă să mai construim încă un astfel de imobil. Felicitări și să fie într-un ceas bun!”, este anunțul făcut astăzi, 1 septembrie, de primarul orașului Târgu Frumos, Ionel Vatamanu, pe pagina sa de Facebook.

Citiți și despre: Iluminat public modern pentru orașul Târgu Frumos.

Recepția lucrărilor de către ANL a fost făcută împreuna cu reprezentanții constructorului, a Primăriei orașului Târgu Frumos și ISC , în luna aprilie a acestui an. Blocul ANL  nou construit are 24 de unități locative. Dintre acestea,12 apartamente sunt cu o cameră și 12 apartamente cu două camere. Valoarea investiției depășește 5 milioane de lei, fondurile fiind asigurate de la Ministerul Dezvoltării, prin Agenția Națională pentru locuințe.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și pe Facebook pentru a fi la curent cu toate informațiile!

Primaria Miroslava

septembrie 29, 2023

Siguranța elevilor este o prioritate pentru Primăria...
Primăria Iași

septembrie 29, 2023

Criza abandonului animalelor de companie: Iașul se...
Primăria Iași

septembrie 29, 2023

Consiliul Local va avea astăzi în dezbatere,...
Primăria Iași

septembrie 28, 2023

În acest an, Sărbătorile Iaşului promit o...