Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Avem un candidat pentru Primărie – Mihai Chirica

Primarul Iașului în funcție, Mihai Chirica, și-a anunțat intenția de a candida la alegerile de anul viitor pentru un nou mandat. Edilul a confirmat ieri că îşi va depune candidatura şi a spus că va reprezenta PNL la scrutinul care va avea loc în toamna anului 2024.

„În proporţie de 99,9%, da (voi candida, n.r.) din partea aceleiaşi formaţiuni electorale şi cu acelaşi succes, asta pentru cunoscători”, a spus primarul, întrebat ieri de jurnalişti dacă va candida anul viitor la alegerile locale.

Citește un alt articol: Consiliul Local a votat! Vom avea Sală Polivalentă.

„Se vor utiliza metode neortodoxe peste tot, dar noi suntem pregătiţi, suntem antrenaţi, şi cred că avem şi această, nu ştiu, alură a câştigătorilor şi ştim cum să abordăm lucrurile”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Alegerile locale de anul viitor se vor desfăşura la finalul lunii septembrie. În 2020, din cauza pandemiei Covid, scrutinul a fost amânat din iunie până în toamnă.

Mihai Chirica ocupă funcţia de primar din primăvara anului 2015. Iniţial, ca interimar (după arestarea lui Gheorghe Nichita) şi, ulterior, şi-a adjudecat două mandate. În 2016 a câştigat din postura de candidat PSD, iar în 2020 a fost sprijinit de PNL.

Deocamdată, niciun partid local nu şi-a anunţat oficial candidaţii la alegerile locale. Totuși, există pretendenţi: Marius Bodea şi Cosette Chirchirău la USR, iar Bogdan Balanişcu la PSD.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile din județul Iași!

Primăria Iași

februarie 9, 2024

Vești bune pentru locuitorii din Iași care...
Primăria Iași

februarie 9, 2024

Guvernul a confirmat angajamentul său de a...
Primaria Miroslava

februarie 9, 2024

Comuna Miroslava dorește să obțină finanțare pentru...
Primăria Iași

februarie 9, 2024

Vandalism în autobuzele operatelor de CTP Iași....