Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Aveți grijă la cine vă colectează deșeurile menajere!

Un cetățean din comuna Bârnova s-a trezit cu amendă pentru că a apelat la o persoană neautorizată care s-a angajat să-i ducă deșeurile menajere la groapa de gunoi. Bărbatul nu ar fi fost descoperit dacă deșeurile ar fi ajuns la depozitul special amenajat.

Persoana neautorizată nu a transportat gunoiul la depozitul de deșeuri, ci l-a abandonat la marginea drumului. “Ieri, 13 septembrie, ora 9,30, în urma unei sesizări, ne-am deplasat pe strada Regina Maria din Vișan, unde am găsit un depozit de deșeuri abandonate pe marginea drumului.

Vezi și: Campanie de colectare a deșeurilor din jurul Iașului.

După o scurtă verificare, am găsit documente justificative care ne-au dus direct la autorul faptei necugetate. Acesta a declarat că a încredințat deșeurile unei persoane neautorizate, care s-a angajat să le transporte la groapa de gunoi. Aparținătorul deșeurile, P.G.I., de 44 de ani, din Iași, a fost sancționat contravențional, iar ca măsură complementară, i s-a impus curățarea zonei afectate. Predarea deșeurilor către persoane neautorizate, constituie contravenție conform HCL 163/2017”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Bârnova.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare Instagram și Facebook.

Primăria Iași

mai 17, 2024

În perioada 16-19 mai se vor duela...
Primăria Moțca

mai 17, 2024

Sâmbătă, 18 mai, în comuna Moțca, va...
Primăria Schitu Duca

mai 17, 2024

Săptămâna aceasta, au demarat lucrările pe un...