Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Aveți grijă la cine vă colectează deșeurile menajere!

Un cetățean din comuna Bârnova s-a trezit cu amendă pentru că a apelat la o persoană neautorizată care s-a angajat să-i ducă deșeurile menajere la groapa de gunoi. Bărbatul nu ar fi fost descoperit dacă deșeurile ar fi ajuns la depozitul special amenajat.

Persoana neautorizată nu a transportat gunoiul la depozitul de deșeuri, ci l-a abandonat la marginea drumului. “Ieri, 13 septembrie, ora 9,30, în urma unei sesizări, ne-am deplasat pe strada Regina Maria din Vișan, unde am găsit un depozit de deșeuri abandonate pe marginea drumului.

Vezi și: Campanie de colectare a deșeurilor din jurul Iașului.

După o scurtă verificare, am găsit documente justificative care ne-au dus direct la autorul faptei necugetate. Acesta a declarat că a încredințat deșeurile unei persoane neautorizate, care s-a angajat să le transporte la groapa de gunoi. Aparținătorul deșeurile, P.G.I., de 44 de ani, din Iași, a fost sancționat contravențional, iar ca măsură complementară, i s-a impus curățarea zonei afectate. Predarea deșeurilor către persoane neautorizate, constituie contravenție conform HCL 163/2017”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Bârnova.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare Instagram și Facebook.

Primăria Cotnari
Primăria Coarnele Caprei

septembrie 21, 2023

Biciclete pentru copii ai căror părinți lucrează...
Primăria Rediu

septembrie 21, 2023

Concursul de angajare unde există suspiciuni de...
Primăria Neculce

septembrie 21, 2023

Campania Națională „Comune curate” ajunge în comuna...