Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Awin Global recrutează specialiști pentru noul birou din complexul mixed-use Palas Iași

Awin Global își consolidează biroul din România. Acesta a fost deschis în 2023 la Iași în complexul Palas. Toate acestea prin extinderea echipei și angajarea de personal pentru diverse poziții, inclusiv juniori. Compania caută specialiști în IT, marketing, finanțe și servicii clienți. Unul dintre avantajele definitorii pentru angajați este săptămâna de lucru de 4 zile (Flexi-Week).

Virpy Richter, CFO Awin, a subliniat că Iași a fost alegerea ideală pentru extindere. Toate acestea datorită trăsăturilor culturale românești și educației de înaltă calitate a candidaților locali. Birourile Awin sunt situate în clădirea United Business Center 3 din Palas, oferind o panoramă superbă spre Palatul Culturii. Angajații beneficiază de o gamă variată de beneficii, inclusiv cursuri de limbi străine, platforme de învățare internă și programe de wellness.

Citește și: Cupolă de „foc” peste județ în acest weekend! 

Începând din 2018, Awin a implementat un program centrat pe oameni, inclusiv munca flexibilă și săptămâna de lucru redusă. În 2020, în răspuns la pandemia de COVID-19, Awin a introdus săptămâna de lucru de 4 zile și jumătate pentru a sprijini echilibrul între viața profesională și cea personală. Rezultatele au fost pozitive, 93% dintre angajați apreciind sprijinul în perioada pandemiei.

Awin Global, parte a grupului Axel Springer și United Internet Groups, este lider în marketingul afiliat cu o rețea globală de 16 birouri și peste 1.400 de angajați. În ultimii 24 de ani, Awin a jucat un rol esențial în industrie, generând venituri semnificative pentru clienții săi din retail, telecomunicații, călătorii și finanțe. În 2025, Awin va sărbători 25 de ani în industrie printr-un eveniment de amploare în Portugalia – Global Think Tank.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...