Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Azi încep cursurile la USV Iași

Azi încep cursurile la USV Iași! Peste 4.500 de studenți ai Universității de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV Iași) vor începe astăzi, 16 septembrie, anul universitar 2024-2025.

Cu această ocazie, USV Iași va organiza o ceremonie de deschidere în Aula Magna „Haralamb Vasiliu”, la ora 11:00. Evenimentul va reuni oficialități locale, rectori și prorectori ai universităților publice din Iași, directori de școli agricole și stațiuni de cercetare din regiunea Nord-Est. Dar și manageri ai principalelor companii agricole și reprezentanți ai altor instituții partenere, alături de membrii comunității academice.

Pe lângă discursurile oficiale și mesajele de bun-venit, ceremonia va include și momentul special. Moment al decernării premiilor de excelență pentru absolvenții promoției 2024. Asta în semn de recunoaștere pentru performanțele academice remarcabile.

Citește și USV a lansat licitația de execuție a campusului Agritech de la Ezăreni

Evenimentul marchează un nou început pentru studenții USV Iași. Aceștia vor avea ocazia să interacționeze cu personalități din mediul educațional și agricol. Astfel, consolidând legăturile dintre mediul academic și cel profesional. Această ceremonie reprezintă și o oportunitate de reafirmare a colaborărilor strategice dintre universitate și partenerii săi din domeniul agriculturii și cercetării.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...