Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Bazinul de înot de la Pașcani va fi dat în funcțiune în martie 2025

Bazinul de înot de la Pașcani va fi dat în funcțiune în martie 2025. Lucrările de construire a bazinului de înot de la Stadionul Municipal Pașcani vor fi finalizate în martie anul viitor, conform anunțului făcut de Primăria Pașcani. După finalizare, accesul la bazin va fi reglementat pe baza unor modele de bună practică din alte localități, pentru a asigura utilizarea eficientă și accesibilă.

Deși denumit „bazin didactic”, acesta nu va fi destinat exclusiv școlilor. Denumirea reflectă faptul că bazinul nu este unul de competiții, ci dedicat învățării înotului. Folosința sa va fi generală, astfel încât locuitorii din Pașcani să se bucure de facilități similare celor din alte orașe.

Citește și: Încep lucrările la pasajul Alexandru cel Bun

Planurile includ deschiderea bazinului pentru publicul larg după-amiaza, începând de la ora 16:00. Copiii și adulții vor avea posibilitatea de a folosi bazinul în anumite zile, inclusiv pentru agrement. Regulamentul de utilizare va fi stabilit de municipalitate, inspirându-se din exemplele de succes aplicate în alte orașe.

Bazinul de înot va avea o suprafață de 840 de metri pătrați și va include și o parcare cu 10 locuri. Municipalitatea a pus la dispoziție un teren de 3.000 de metri pătrați pentru construcția acestui complex sportiv.

Prin acest proiect, Primăria Pașcani urmărește să ofere locuitorilor un spațiu modern pentru activități sportive și de relaxare, contribuind la creșterea nivelului de sănătate și bunăstare a comunității. Bazinul va fi accesibil atât pentru activități educative, cât și pentru agrement, oferind o alternativă de recreere pe termen lung.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Schitu Duca

octombrie 23, 2024

Săptămâna trecută, Consiliul Local Schitu Duca a...
Primăria Iași

octombrie 23, 2024

Cursuri gratuite de anatomie pentru admiterea la...
Primăria Ungheni

octombrie 23, 2024

Intervenție salvatoare: Polițiștii au salvat o lebădă...
Primăria Iași

octombrie 23, 2024

UAIC vs TUIASI. Miza: Palatul Universitar. Universitatea...