Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Bicicliștii și utilizatorii de trotinete în atenția polițiștilor

Bicicliștii și utilizatorii de trotinete în atenția polițiștilor. Pe 15 septembrie 2024, polițiștii din Iași au desfășurat o acțiune de control amplă pentru a îmbunătăți siguranța rutieră. Poliția Municipiului Iași, prin Biroul Rutier, a organizat această operațiune pentru a verifica respectarea regulilor de circulație.

Acțiunea a fost concentrată pe bicicliștii și utilizatorii de trotinete. Scopul principal a fost prevenirea accidentelor rutiere și asigurarea respectării legislației în vigoare. Polițiștii au realizat 80 de teste alcooloscopice în cadrul acestei verificări.

În urma acțiunii, au fost aplicate 22 de sancțiuni contravenționale. Dintre acestea, 6 au fost date bicicliștilor, iar 4 utilizatorilor de trotinete. Restul sancțiunilor au vizat alte abateri de la regulile de circulație.

Vezi și: Primarii pregătesc raportul privind pagubele provocate de inundații.

Pe lângă sancțiuni, polițiștii au reținut trei permise de conducere și un certificat de înmatriculare. Aceste măsuri subliniază angajamentul autorităților de a menține un mediu rutier mai sigur.

Operațiunea a avut un impact pozitiv asupra siguranței rutiere și a fost bine primită de comunitate. Autoritățile continuă să se concentreze pe prevenirea accidentelor și protejarea tuturor participanților la trafic.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...