Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Birocrația, bat-o vina, ne întârzie!

Birocrația, bat-o vina, ne întârzie! Mihai Chirica, primarul municipiului Iași, a răspuns criticilor legate de derularea lucrărilor din zonele Bucium și Poitiers, afirmând că monitorizează îndeaproape proiectele și se implică activ în soluționarea problemelor existente. În cadrul ședinței Consiliului Local, el a subliniat că întârzierile sunt în mare parte cauzate de birocrație.

Edilul a menționat că s-a organizat o întâlnire pentru a discuta despre remodelarea intersecțiilor și îmbunătățirea traficului pe Bucium, contestând criticile, privind lipsa de informare, de pe rețelele de socializare. Chirica a explicat că s-au întâmpinat dificultăți în obținerea avizelor necesare pentru diferite lucrări. Cum ar fi exproprierea unei proprietăți afectate de extinderea șoselei. De asemenea, devierea cablurilor electrice care împiedică finalizarea podului de la Vamăsoaia.

Citește și: Se deschide școala modulară de la ”Vasile Lupu”

Referitor la lucrările de pe strada Poitiers, primarul a confirmat că acestea sunt în grafic și a prezentat soluții implementate pentru hidroizolație care vor facilita progresul lucrărilor. De asemenea, un proiect imobiliar propus în zona Bucium a fost scos de pe ordinea de zi a ședinței. Toate acestea fără a ajunge la votul consilierilor locali.

Chiar dacă criticii acuză o insuficientă transparență și comunicare edilul a reiterat angajamentul de a rezolva toate provocările. Provocări legate de infrastructură și de a continua lucrările în interesul comunității.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Ruginoasa

octombrie 24, 2024

Echipa pirotehnică a Detașamentului 2 de Pompieri...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Artefacte preistorice descoperite pe șantierul Spitalului Regional...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Încep lucrările de eficientizare energetică a Liceului...