Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Canalizare în toate satele din Miroslava

Canalizare în toate satele din Miroslava. Administraţia comunei Miroslava pune pe masă nu mai puţin de 67,7 milioane de lei pentru atribuirea unui contract de lucrări. Acesta vizează extinderea reţelei de canalizare în toate cele 13 sate. Sunt menţionate lucrări de săpătură şi terasamente, umpluturi, instalare conducte, foraje – subtraversări, precum şi lucrări electrice.

Lungimea reţelei de canalizare va fi extinsă cu 51 km, vor fi amplasate conducte de refulare în total 6,5 km. Sunt prevăzute 2150 de racorduri la proprietăţi (în cămine de racord), cămine de vizitare, 23 de staţii de pompare ape uzate etc. Anunţul de licitaţie menţionează finanţare prin PNRR.

Vezi și despre: Primăria Miroslava caută soluții pentru îmbunătățirea traficului.

Cu un an în urmă, Miroslava apărea în lista Programului Naţional de Investiţii „Anghel Saligny” cu una dintre cele mai mari sume atribuite în judeţ. Este vorba de 38 de milioane de lei, tot pentru extinderea reţelei de canalizare. Procedura lansată ieri se desfăşoară sub condiţia suspensivă de încheiere a contractului, respectiv sub rezerva semnării contractului de finanţare nu mai târziu de 6 luni de la depunerea ofertelor. Termenul de înscriere la licitaţie este 14 noiembrie. 

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram, pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

decembrie 1, 2023

S-a decis la ultima ședință a Consiliului...
Primăria Schitu Duca

decembrie 1, 2023

În această zi plină de însemnătate și...
Primăria Butea

noiembrie 30, 2023

“Vă invităm la târgul de cadouri de...
Primăria Tomești

noiembrie 30, 2023

Investiția se va face din fonduri guvernamentale....