Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Chirica invită companiile ieșene să investească în amenajarea spațiilor de joacă. Ce le oferă la schimb edilul șef al orașului

Chirica invită companiile ieșene să investească în amenajarea spațiilor de joacă. Ce le oferă la schimb edilul șef al orașului. Primarul Mihai Chirica lansează o propunere care, odată concretizată, ar aduce beneficii consistente atât comunității locale, cât și mediului de afaceri ieșean.

Primăria Municipiului Iași gestionează 213 spații de joacă pentru copii. Din acestea, 170 au fost modernizate în ultimii șapte ani. Rstul spațiilor fiind în diverse etape ale unor noi programe de modernizare. Totodată, cu fonduri de la bugetul local, municipalitatea a amenajat și inaugurat în acest an un spațiu de joacă pentru copiii cu dizabilități și zonă de relaxare pentru adulți cu dizabilități în preajma Parcului Expoziției.

Citește și Contractele de închiriere a celor 11.000 de locuri de parcare de reședință verificate de angajații Primăriei Iași

Modernizarea spațiilor de joacă presupune însă un efort financiar amplu, iar în actualele condiții economice complicate, acest demers ar putea fi mult mai repede concretizat dacă ar exista o susținere din partea mediului de afaceri.

„Prin urmare, adresez companiilor ieșene invitația și rugămintea de a se alătura acestui proiect, alegând un spațiu de joacă din lista municipalității și investind în amenajarea acestuia.

Nu este vorba de o premieră!

Multe spații de joacă din orașul nostru beneficiind de implicarea și generozitatea oamenilor de afaceri ieșeni. Desigur, companiile vor avea posibilitatea de a-și face cunoscută contribuția prin afișaj specific. Totodată prin organizarea de diverse evenimente, de exemplu pentru copiii angajaților, în spațiile modernizate prin contribuția lor.

Citește și Peste 350 de studenți din cadrul UAIC din Iași vor beneficia de un program acreditat de formare antreprenorială

Dincolo de aceasta, mărinimia gestului oamenilor de afaceri și implicarea în susținerea acestui program. Acestea vor fi apreciate de către comunitatea ieșeană. Mai ales de părinții și copiii care se vor bucura de jocurile vârstei datorită lor”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

Primăria Iași

aprilie 12, 2024

12 consilieri de probațiune din județul Iași...
Primăria Iași

aprilie 12, 2024

Licitația pentru construcția noului depou din Dacia...
Primăria Iași

aprilie 12, 2024

Restricții de circulație pe Bulevardul Socola. Pe...
Primăria Târgu Frumos

aprilie 12, 2024

Ansamblu de dansuri populare la Târgu Frumos....