Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Cimitir nou la Pașcani

O altă localitate din județul Iași, municipiul Pașcani, care se confruntă cu lipsa locurilor de înhumare, va înființa un nou cimitir. După identificarea terenului, s-a efectuat studiul de fezabilitate . Zilele trecute a fost organizată licitația care să desemneze câștigătorul ce va porni lucrările de amenajare a noului cimitir. ” O veste bună la cimitir este că am terminat procedura de achiziție. Urmează ca cel care a câștigat să facă dovada prin documente a ceea ce a declarat și să trecem de perioada de contestații. Nu vreau să mai pierdem 2-3 săptămâni de zile cu contestațiile. În principiu, cimitirul merge înainte, în sensul că probabil sau facem tot posibilul ca în august să înceapă execuția pe cimitirul nou”, a declarat primarul Marius Pintilie.

Noul cimitir ce urmează a fi amenajat va avea peste 900 de locuri de veci. Cimitirul se întinde pe o suprafață de aproximativ 1,5 hectare de teren.

Valoarea estimată a lucrărilor se ridică la 6,1 milioane de lei, la licitație participând 8 constructori. Conform procedurii, firma care a fost desemnată câștigătoare mai trebuie să parcurgă o etapă administrativă.

Conducerea Primăriei Pașcani speră ca lucrările să fie terminate în primul trimestru al anului viitor.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile din județul Iași!

Primaria Miroslava

septembrie 29, 2023

Siguranța elevilor este o prioritate pentru Primăria...
Primăria Iași

septembrie 29, 2023

Criza abandonului animalelor de companie: Iașul se...
Primăria Iași

septembrie 29, 2023

Consiliul Local va avea astăzi în dezbatere,...
Primăria Iași

septembrie 28, 2023

În acest an, Sărbătorile Iaşului promit o...