Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Cinci hale de producție ar putea fi construite în Parcul Industrial I Miroslava

Cinci hale de producție ar putea fi construite în Parcul Industrial I Miroslava.

Parcul Industrial I Miroslava va beneficia de noi investiții, cu trei investitori diferiți planificând construirea a cinci hale de producție. Proiectele se află în prezent în etapa de obținere a avizelor necesare pentru autorizarea lucrărilor, potrivit informațiilor obținute de apix.ro.

Catena SRL, All Green SRL și Dalex Termo Prod SRL sunt investitorii implicați în proiect. Primele două companii sunt localizate în Iași, iar a treia în Botoșani. Catena are experiență în comerțul cu aparate electrice, All Green se concentrează pe cercetarea tehnologică și ingineria produselor, iar Dalex este specializată în producția de materiale plastice pentru construcții.

Catena are disponibil un teren de 3.000 mp și intenționează să construiască trei clădiri cu un singur etaj și un etaj parțial, cu o înălțime maximă de 8 metri. Prima clădire va fi folosită ca showroom și spațiu de depozitare pentru produse finite, a doua clădire va fi destinată producției de tablouri electrice, iar cea de-a treia va fi folosită pentru linii de producție a corpurilor de iluminat. Fiecare clădire va avea o suprafață totală de 600 mp.

Citește și Post vacant de asistent medical principal la Spitalul Clinic de Recuperare Iași

În imediata vecinătate a halelor Catena, All Green SRL va edifica un nou imobil care va găzdui ateliere de producție, spații birouri și laboratoare. Compania deține un teren în suprafață de 3.500 mp concesionat de la Primăria Miroslava.

Proiectul va debuta cu amenajarea laboratoarelor și a spațiilor de birouri. Mai apoi urmează ca în etapa a II-a să fie construită hala de producție. Suprafața totală a clădirii va fi de aproximativ 2.500 mp.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...